Aanmelden

De beste manier om tot een keuze voor onze school te komen is door de school te bezoeken. U krijgt dan een rondleiding en informatie over de school, het schoolklimaat, de manier van werken en de activiteiten en de rol van ouders binnen onze school. U kunt de sfeer proeven en de directeur kan eventuele vragen over uw kind beantwoorden.

Wij houden regelmatig open dagen om u te helpen bij deze keuze. Op deze open dagen krijgt u een presentatie met informatie over wie wij zijn, hoe wij werken en een rondleiding door de school. Tevens kunt u in gesprek komen met een lid van de ouderraad en van de medezeggenschapsraad. Dit om een idee te krijgen hoe we de leerlingen betrekken bij het onderwijs op “De Peppel”.

U bent van harte welkom!

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

• Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.