BSO aanbod

Columbus Junior is een kinderopvangorganisatie met 25 locaties kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en voorschoolse opvang in de gemeenten Hellendoorn, Wierden, Rijssen-Holten, Enschede, Losser en Oldenzaal. Wij begeleiden met ruim 150 medewerkers ongeveer 1800 kinderen in hun ontwikkeling en bij het ontdekken van de wereld. Columbus Junior biedt opvang aan met een duidelijk doel voor ogen: ieder kind laten opgroeien tot een evenwichtig mens. Columbus Junior neemt kinderen mee op ontdekkingsreis door de wereld. Als medeopvoeder daagt Columbus Junior kinderen uit en ondersteunt hen om in iedere leeftijdsfase nieuwe stappen te zetten. Zo kunnen zij zich ontwikkelen tot evenwichtige personen die hun eigen talenten onderkennen en benutten, overeenkomstig hun eigen capaciteiten en mogelijkheden.

Kinderdagopvang (0-4 jaar)
In onze kinderdagverblijven kan uw kind spelen op eigen niveau, zich optimaal ontwikkelen en de wereld om zich heen ontdekken. Ons uitgangspunt is zo dicht mogelijk aan te sluiten bij de thuissituatie. Columbus Junior onderscheidt zich door een grote diversiteit aan activiteiten aan te bieden. Kinderen krijgen allerlei activiteiten aangeboden, passend bij hun leeftijd en ontwikkeling. Ook een bezoekje aan de kinderboerderij, een uitje naar de speeltuin of een kookactiviteit behoren tot ons gevarieerde aanbod. De activiteiten worden uitgevoerd op basis van een methode voor voor- en vroegschoolse educatie.

Buitenschoolse opvang (4-13 jaar)
Op de buitenschoolse opvang (BSO) van Columbus Junior maakt uw kind kennis met diverse vormen van vrijetijdsbesteding. Zo ontdekt het de wereld om zich heen en vooral zijn of haar eigen talenten en interesses. In de schoolvakanties is er een breed aanbod aan activiteiten waarbij de belangrijkste ontwikkelgebieden van uw kind worden aangesproken:

• Beweging, bijvoorbeeld voetbal, korfbal, outdoorsporten

• Samenwerking, bijvoorbeeld koken, spelletjes, escaperoom, op bezoek bij ouderen

• Kunst/Cultuur, bijvoorbeeld theater, dans, muziek, schilderen,  lm

• Natuur, bijvoorbeeld het bos in, speuren, beestjes vangen, hutten bouwen, observeren

• Techniek, bijvoorbeeld bouwen, lego, scheikundeproefjes

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Dan bent u van harte welkom om een kijkje te nemen op één van onze locaties. Bel 0548-63 23 00 om een afspraak te maken. Voor meer informatie kijkt u op:  https://www.columbusjunior.nl

link website: https://www.columbusjunior.nl

link naar inschrijfformulier www.columbusjunior.nl/inschrijven