Bedankt dat u er was!

De open dag van de Peppel zit weer achter de rug. Wat leuk dat u er bent geweest, we hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze school!

Op 't puntje van je stoel!

Hopelijk heeft u ervaren dat we bij De Peppel willen dat iedereen op het puntje van z'n stoel gaat zitten. Dit doen we door iedereen steeds weer te verrassen en beoeien met ons onderwijs. Dit geldt voor onze leerlingen, maar ook voor onze medewerkers. Je kunt ook op het puntje van je stoel gaan zitten als je goed wilt zien wat er komt – ook dat willen we op de Peppel. Kijken naar wat je nodig hebt in de toekomst en dan daar mee aan de slag gaan. Zodat je voorbereid bent op wat gaat komen. We bereiden onze leerlingen voor op het werken in de 21e eeuw. Daarbij moet je kunnen samenwerken, kritisch kunnen denken en probleemoplossend kunnen denken. Door ons onderwijs helpen wij kinderen deze vaardigheden te ontwikkelen.

Heeft u desondanks nog vragen? U bent altijd van harte welkom om te komen, of u kunt even bellen (0548-616706) of mailen via onderstaand contactformulier.