Voorstelling Brrr.

De kinderen mochten op dinsdag 17 januari naar een voorstelling in het ZININ theater.

We gingen er met de auto naar toe en toen we een plekje hadden gevonden keken we tegen dichte gordijnen aan. Spannend hoor want wat zou er daarachter gebeuren? Op het toneel stond een iglo in  en winterlandschap met daarin een man die daar woonde. Hij sprak geen Nederlands. Hij ging zich wassen en een walvis spoot het zeep van zijn gezicht. Achter de iglo stond  een slee met honden.  De man moest  een visje vangen voor zijn ontbijt en tijdens het vissen vond hij een bevroren man die de kinderen wel konden verstaan.  Onze kinderen riepen Mister Bean door de zaal omdat hij net zo’n  pak aan had en donker haar. De bevroren man werd ontdooit en ze leerden allerlei dingen van elkaar, tot de man weer in het ijs viel. Na de voorstelling waren we als laatste beneden bij het toneel  en mochten we voor de iglo met beide mannen op de foto.  We waren allemaal erg enthousiast en hopen nog vaker naar zo’n  leuke voorstelling te mogen.

Meer foto's staan in mijnalbum